Senaste inläggen

Av Ann Lundgren - 6 mars 2011 20:10

Fick talat med min far innan han ger sig ut på sjön igen för o jobba.

Uppdatera honom om att han snart ska bli morfar o han är så glad för detta faktum även om han har svårt o visa det. Det hörs o syns att han oroar sig o e nyfiken. =)


Vi kom dock in på min älskade farfar som inte e så fräsch längre. =(

Jag kan bara hoppas han orkar o hålla ut tills han fått se nästa geniration komma till världen.

Farfar var in på röntken förra veckan o har fått vätska i lungorna och hjärtat var lite förstorat. Han har mycke vätska i kroppen nu förtiden och det känns så tungt o se honom tyna bort så här. Önska jag fanns där hos honom in i det sista. Det gör ont vid tanken att det inte är långt kvar för honom nu. Vill bara att han ska få se sitt barnbarnsbarn innan han försvinner. Gör så ont... suck...

Farmor ligger ju på hem sen många år tillbaka och hon var oxå dålig här men repat sig hyfsat..

Mormor hon e ganska kry även om hon med är gamal nu.

Fy vad jobbigt det e o se dom tyna bort...


ANNONS
Av Ann Lundgren - 6 mars 2011 10:32

Snart Tisdag o domen! Känns konstigt...

Vet inte hur ja ska känna riktigt. Drömde inatt att ja födde en son Frej. Hur ja gjorde det var konstigt. Allt kändes bara konstigt. Men den drömmen försvann o ersattes av andra sjuka drömmar.

Så min kropp håller väl på o ställa in sig o mitt undermedvetna börjar kanske förstå. Men jag har svårt o förstå. Att inom någon vecka så finns Sprattel i armarna ist för o böka i min mage som ja tycker så mycke om att Sprattel gör. Det e för stort för att förstå.


O Muskur vill inte rikgigt äta sin medicin men Sissi har trixat med han så han fått i sig den ändå vad det verkar så det e ju skönt det. Får så dåligt samvete när ja inte e där var dag. Tycker att mina dagar bara flyger iväg just nu, på inget vettigt alls. Jag vet inte änns vad ja gör eller tänker.

Har sådan tur att jag har Sissi just nu, är så oerhört tacksam!!!

Men nu e ja pank o får leva på Snotis igen. Känns så fel...

Vill inget hellre än o ha pengar så det räcker iaf hela månaden. Det existerar inte längre..

Usch...


Jaja.. nu ska ja klä på mig o åka till Stallet i det fina vädret iaf o få lite energi från min älskade pälsboll!

ANNONS
Av Ann Lundgren - 3 mars 2011 21:20

Då har ja gjort ännu en vända till karlstad o UL. Var svårt o mäta fosetvatten mängden, bara massa navelsträng. Men det var nere på 60 idag o det e inte bra. Det sjunker. O det produceras inget nytt. Belastningen ligger på samma nivå som innan. CTG- kurvan var där emot snabb o såg bra ut. Så på tisdag kommer domen. Då ska jag göra en storleks koll på Sprattel och kolla vatten mängden o belastningen. Sen ska jag in o kolla hur min livmoderstapp ser ut om den e mogen, då får jag troligen bli igångsatt. E den där emot omogen o hård blir det snitt... Det fruktade snittet. =(

Så håller tummarna att Sprattel vill ut i helgen så ja slipper allt det här krångliga. Men med min tur så misstänker ja det värsta...

Så inom kort är Sprattel till världen kommen.

Så nervös o spänd... Fy...


Imorgon ska ja till MVC o göra sista kollen då misstänker ja..


Nu blir det snart sängen. Ont i huvet o helt färdig...

Av Ann Lundgren - 1 mars 2011 12:51

Nä jag orkar verkligen inte mera... Mår verkligen skit idag!

Muskurs bronkit kostar mig skjortan... Medicinen kosta idag 1500 kr min mor sponsra med 1000 kr. Men vetrinär räkningen e inte betald än. Blir väl o plusa på iaf 800 till där. Så ska ja hitta foder han äter för o få i sig medicinen.

Jag e verkligen bankrött... O min älskade sambo trivs verkligen inte med o sponsra till mitt levene och hans. Han vill att ja ska tillföra mer o det vill ja med. Men jag har inge jobb... Jag tjänar inga pengar.. Jag kommer inte tillföra en enda krona tills ja fått ett jobb.. när ja ammat klart.

O ska Muskur kosta mig ca 2000 extra var vinter. Hoppas ja verkligen ja finner ett jobb o det snart.. Har liksom inte råd, med häst och barn...

O häst ska vara min frid, mitt lycko piller...

Jag till o med verkade hans hovar i söndags för jag har inte råd o ta ut hovslagaren.


Jag tror Sprattel känner min stress... Efter vurpan i lördags då det verkligen satte fart på sprattel o var som tokig i magen hela dagen. I söndags o igår har det varit så lugnt så. Lite lätta bökningar. CTG igår visade på att hjärtfrekvensen toppade uppe på 175 o det har det inte gjort innan. O ökad belastning på navelsträngen så ja e snart på nivå 2. o för lite fostervatten. Har legat på 90 o nu var nere på 70 o 80 e gränsen...

Så extra koll på Sprattel på Torsdag igen..


Jag går verkligen sönder... Hur ska ja kunna ta hand om Sprattel när ja inte änns kan ta hand om det ja redan har...

Jag känner mig så otillräcklig..

Lite med vind hade inte varit fel....


Av Ann Lundgren - 26 februari 2011 17:13

Japp igår så stod ja nästan på näsan, mycket onödigt! Ja snubblade på mina skor o halkade o då var det färdigt. Så ja blev så orolig för sprattels välbefinnande att det gjorde så ont i mig! Men när Snotis lyssnat på hjärtat o kände buffar o ja kände rörelser så gick vi o la oss, men jag kunde inte släppa oron riktigt för innre skador. Men Sprattel rörde sig lite på natten o morgon timmarna. Men ringde ändå förlossningen o de tyckte det var lika bra ja kom in om ja var orolig. Så då väkte ja Snotis så åkte vi in o kollade en CTG kurva. O Då ni fick Sprattel spader! Sparka o buffa så hela magen guppa åt alla håll, det har ja inte varit med om innan o Snotis var helt fasinerad.. Länge med. Så Sprattel var det ingen fara med. =D

Jag mår oxå helt okej, fått lite mer sammandragningar dock. Men de är inga värkar. Så läkaren var inte orolig. Så blir tillbaka på Måndag som planerat o göra ultraljud o CTG-kurva.

Så det e vad som hänt denna gången...


Snart ska vi till grannarna o äta, ska bli super trevligt! =)

Av Ann Lundgren - 22 februari 2011 16:50

Jo då gott folk så blev ja allt hem skickad igen från Karlstad. Har ju inga större känningar, har bara en molande ömhet när ja står o går.. Säkert bara Foglossningarna som gör sitt jobb.

Så här e det lugnt, UL visade bara fortsatt lätt belastning och att Sprattel växer än. Var lite svår mätt dock då Sprattel ligger som en groda.

På CTG kurvan så var det lite för stilla så lite buffande o kall piggelin så kom Sprattel igång tillräckligt att godkänna kurvan till slut.


Läkaren tog ingen större notis om att slemproppen har gått så, det är bara o ta vecka för vecka som vanligt. Han ville inte änns diskutera om v.37 då det verkar som han ändrat sig om det fortsätter så här. Jaja vi får väl se.. som sagt vecka för vecka.. Jag kan bara hoppas Sprattel själv säger till att nu vill ja ut o det med besked så ja slipper läkarens velande. =)


Nu e ja väldigt trött o ont i huvet. Ska luta mig tillbaka en liten stund, se om ja verkligen måste göra midda idag eller om det räcker med macka till kvällsmat.


Av Ann Lundgren - 21 februari 2011 13:11

Jaha, nu närmar det sig.. mer påtagligt nu när slemproppen gick imorse.. =)

Visst kan det dröja men det kan även komma igång själv... Eller? hmm. Ja ingen som vet... Jag hoppas ju innerligt på det.


Var till BM idag med o blod trycket e bra o magen hade växt med ett snäpp så det e ju toppen.

Känner av att Sprattel sjunker allt längre ner, ömmar nere på magen o foglossningarna e allt värre. Mycke sammandragningar o lite värk någon gång då o då.. Ja olika sorters smärtor hela tiden helt enkelt svårt o sortera ut dom...


Nu ska ja försöka mig på o ta den tråkiga disken o tvätta lite.

Av Ann Lundgren - 17 februari 2011 15:27

Varför ska inget vara lätt för???

Nej allt ska vara så krångligt som möjligt.. Men ska känna sig värdelös. Så är det bara...

Var till banken o bad om o utöka mitt befintliga lilla lån... Men nej jag tjänar inte tillräckligt. Det handlar om samma jävla kostnad som innan bara drar ut på skiten lite längre... Men nej.. Då måste Snotis st med på krediten. Jag kan inte änns ta hand om mina egna jävla bekymmer. Jag kan inte rå om min egna ekonomi. Känns totalt värdelöst!

Blir sååå besviken på mig själv. Jag avskyr o behöva leva på andra, även om han e min sambo o vi lever ihop o vi ska ha barn ihop.. Så kan jag inte änns tillföra den ekonomi som behövs. Usch...


Humöret e inte på topp någonstans...

Hur ska det här gå??? Så mycke tankar o oro... Är allt detta verkligen rätt?

Rädsla, nervositet o spänning... Kommer allt verkligen falla på plats? Kommer Snotis finnas där för mig? för oss? Har jag verkligen valt rätt? Är ja redo?

Känns så stort allt... Kan inte greppa nått just nu...


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se