Senaste inläggen

Av Ann Lundgren - 29 december 2011 16:19

Har aldrig upplevt sorg på detta viset. Så matt och trött har jag nog aldrig känt mig.

Natten var riktigt jobbig. Alla minnen kom i en jämn ström utan att ja kunde sluta tänka. Minnena blandades med drömmar... Tårarna rann o kudden var blöt när ja vakna.

Jag har försökt förberda mig på att denna dagen skulle komma. Ändå blir man så förlamad.


Svårt att ändå förstå att det är sant. Min älskade Farfar finns inte mer...

ANNONS
Av Ann Lundgren - 28 december 2011 20:37

Idag somna äntligen min älskade Farfar Gösta Lundgren in.
Han har varit så dålig så länge och nu äntligen slipper han lida mer och min oro går över i direkt saknad!
Är så tacksam att jag fått lära känna och älska denna varma innerligt hjärtliga människa.
Han älskade mig och alla runt sig. Han fick träffa och glädjas åt sitt barnbarnsbarn innan han till slut fick somna in. Lugnt och stilla i hemmet.

Jag har tänt ett ljus för dig älskade Farfar, detta ljuset kommer bara brinna för dig, var gång jag tänker på dig ska jag tända detta ljus! Du finns i mitt hjärta för alltid!


ANNONS
Av Ann Lundgren - 13 december 2011 20:39

På fredag är en mycket nervös dag för mig... vi skulle ha gjort det i måndags men då stoppa vädret oss... Då var det isgata i hela backen här. Bilarna kom inte änns upp så vi höll oss hemma. Vilket förstöde min dag. Det förlängde min nervositet... Fy..


Vi ska till karlstad och UL för o göra ett KUB test o se om det ser normalt ut imagen. Det ser ut som Frej ska få ett syskon. Men jag vet inte än.

Jag känner bara oro och rädsla. Får ju inte sova på nätterna för Frej. så ska det komma en till i Juni o Hur ska det gå?? Har mest hört att det är tufft o få tätt. Så jag vet inte hur ja ställer mig länge.

Sen har vi Muskur... Hur ska ja göra med honom.. Var finns tiden? Hinner ju inte med han nu... Har ångest för allt detta nu... Fy...Av Ann Lundgren - 5 december 2011 21:49

Dop avklarat! Det är skönt att ha det gjort!

Frej skötte sig utmärkt! =) O alla verkade ha haft trevligt!

Var skoj att så många som kom! =D


Den 8 är det dax för UL för Frej igen. Hoppas på att hjärtat ser nåorlunda normalt ut! Ska även kolla om medicinen kan ha någon orsak till att han e så pigg o livlig o sover dåligt.

Men det terstår o se vad hon säger..


Han är iaf igång som en virvelvind här. Kryper runt som bara den och går ju snart med. Börjar få bra balans.


Var på återträff från Gymnasiet 10 års träff. Var jätte skoj!!


Själv e ja mycke trött... o mår lite upp o ner.. mycke olika oro i kroppen!

Av Ann Lundgren - 17 november 2011 22:49

Nu planeras här dop. 3 dec e det tänkt. Hade tänkt mig ett enkelt dop med få gäster men det verkar spricka.. Kan ju inte neka någon komma som verkligen vill komma. Det verkar vara stort för så många. för mig är det inte stort alls. Bara massa extra jobb känns det som. Negativ som vanligt! Men visst är det super skoj att så många vill komma på dopet. 
 
Liten är ju nu lite mer än 8 månader och idag gick han med gåvagnen själv!!! =D så roligt o se! O han kryper runt här med nu. Men han är inte så långt borta. Sladdarna e ju roligast o dra o leka med. O dom sitter ju fast lite var stans så han e inte långt borta...

Mycke aj aj blir det...


Ska på åter träff i Dingle med om vi bara e friska nog. Vi får se. Just nu är vi iaf dunder förkylda!!! =/

Av Ann Lundgren - 7 november 2011 15:46

Jag tror jag kommit på varför jag är så extra mycke nere just nu.

Visst sömnen har sin orsak till att jag inte har ork.

Den 25 okt -10 fick ja beskedet om att jag bar på acardiac twin. Det är ett år sen allt sattes igång. All oro och ovissheten. Om ja skulle få behålla min sprattel eller vad som skulle hända.

Sen den 25 okt -10 har ja sovit dåligt o inte fått någon större sömn... Det är alltså mer än ett år sen ja sov en hel natt...

Ett år där allt har varit upp o ner i mitt liv... Det är inte bearbetet på långa vägar. Oj.. Det värsta och bästa året av mitt liv...
Fysiskt återställd men inte psykiskt. O imorgon är mitt hjärtebarn 8 månader. Han sitter själv, dricker ur sin mugg, kryper lite. O går när man håller honom i händerna o säger mamamamama.
Han sover inte på nätterna. Men jag älskar honom mer än allt ändå.
Känner mig inte som världens bästa mamma. Blir arg o lätt frustrerad o tålamodet tryter allt som oftast. Jag är livrädd för den dagen då han ska till dagis. O ja ska hitta ett jobb... Ge mig ut i arbetslivet igen efter mer än ett år hemma.


Av Ann Lundgren - 21 oktober 2011 10:19

En tid har gått sen ja skrev sist..

Liten växer mycke sagta men säkert. Han är lite mer än 7 månader och kan nu sitta själv utan stöd, men visst är det vingligt än, men han håller balansen mer själv o visst rasar han ibland.


Han dricker även själv från sin mugg. Håller den med båda händerna. Han e så söt! =) 

Min lille skit e ca 62 lång o väger runt 5500 g. Så här går det inte fort alls. Hade önskat se en störr ökning. Men men.. Hoppas bara han hinner växa till sig innan dagis så han inte blir mobbad bara för att han e liten. =/

Inatt hade han även sitt första fall av Nattskräcken. Varade dock i max 5 min. Men jisses vilken panik jag fick!!! Han skrek hysteriskt o var otröstlig. Men i paniken så lyfte ja ändå upp han o vagga han o nynna på sov du lilla videung. O till slut så tystna han o såg bara på mig ganska oförstående. Jag som önskade att inte få uppleva detta... Men det e klart vi ska ha det oxå då jag ändå inte sover så mycke kan ja ju lika väl ha Nattskräck med. =( Fy...

Jag har inte så mycke medvind tyvärr.... 


Har även en medryttare på Muskur nu mer, då ja inte hinner själv, då ja har så dåligt med egentid. =( Känns jobbigt. Men bra för honom.


Vill även skriva ett brev till min farfar, men vågar inte...

Det skulle ha stått nått likanade det här:


Älskade Farfar!

Jag önskar jag kan komma snart och krama om dig innan det är försent. Få säga hur mycke jag älskar dig! Hur ont det gör att se dig lida.

Önska du fick somna in utan att lida. Fast hälst av allt få ha dig kvar. Du kommer bli så saknad när du somnar.
Älskar dig och saknar dig!

Kramar Ann o Frej.     Av Ann Lundgren - 20 september 2011 14:44

Tiden tickar på...

Min lille blir större även om han växer sakta men säkert han är ju snart 7 månader!!! Helt sjukt att tiden försvinner så fort o det enda ja gör är o oroar mig o gnäller känns det som.

O ändå har ja det bästa som hänt mig! Önska bara jag fick lite med vind så ja kän känna mig lugn. Men mitt liv har varit mycke tragglande o alltid något o bråka med. Är det ja som väljer så dumma stigar? Finns det inga lätta vägar?


Frej äter nu mer mat o ingen ersättning. Vi kliver upp mellan 6-8 o då e det gröt som gäller, sen sover vi lite 30 min till 1½ timma. Sen blir det välling vid 11-12. Sen en tupplur till på någon timma. Mat runt 14-15. Gröt igen vid 18-19 o sen välling när han går o nanar mellan 20-21. O oftast en välling flaska mellan 12 o 3 men inatt var det både vid 12 o 3.

Hans mage funkar fint med plommon puré. Han älskar päron o banan. Majsbågar o nästan all mat. Ja lagar egen i största möjliga mån. Men burk e godast!Min älskade Farfar, vem vet hur länge han orkar? Var gång ja ser han så gör det så ont i mig, det känns som sista gången ja ser honom. Han blir så gamal för var gång. Nu har han jätte jobbigt o stå o gå. Han går på massa vätskedrivande för hans hjärta orkar inte pumpa som det ska... Han har sina dagar när han är jätte pigg o sen bara dyker det allt djupare.. =/


Vill vara där hos honom... Men vi är dunder förkylda.. Hinner ja ner innan det e försent?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se