Senaste inläggen

Av Ann Lundgren - 28 april 2012 13:03

Varför kan inte den här piss katten sluta pissa inne?

Jag vill inte ha på mitt samvete att hon kunde blivit bra. Vill inte ha på mitt samvete att jag dödat en katt som är frisk men har en dum olat. Hon är är en underbar misse ju. Min bäbis. Skulle ju inte änns tänka tanken om det var en människa. Varför har inte djuren lika stort värde? Jag kommer känna mig som en mördare om ja går till vätrinären med henne.

Men jag blir så besviken o trött var gång ja känner lukten av katt piss o ser fläcken i soffan... Det stinker katt piss i vårt hus just nu o det är rent av äckligt!

Fy vad jag hatar o ta detta beslut. Så stor ångest över detta. När hon kommer o kelar o pratar med mig för hon e min katt. min bäbis!


Att fylla 30 är inget ja sett eller ser fram emot. Har aldrig haft fest eller så stort kalas o att ha firande i flera dagar är inget heller ja ser fram emot för att alla inte kan komma en viss dag.
Hade ja haft ork hade ja väl gjort något öppet hus i någon lokal så hade alla kunnat anpassa sig efter det. Men ja har inte orlat ta tag i det. o inte vet ja heller om någon annan tänkt ta tag i det så nej ingen ork o lägga energi på det.


Natt sömn hade suttit fint nu. När man e som en hormonstin kossa. tårar nästan var dag för att ja inte har tålamod nog med min son som kräver ganska mycke

Han sover fortfarande inte som han ska o äter som en kratta. Massa tänder håller på o komma så han e gnällig o skrikig.

ANNONS
Av Ann Lundgren - 16 mars 2012 15:53

Liten var på vårdcentralen igår o sen åkte vi till akuten. Han har varit väldigt hostig o slemmig o de visade inga infektioner mer än att han kanske har streptokocker kvar... På akuten tog de odling på det och för RS virus. Då hans symptom är väldigt lika RS viruset.

Får väl svar nästa vecka kanske...

Idag är dock liten lite piggare o inte riktigt lika slemmig i halsen. så andningen är lite bättre som tur är så nu hoppas ja på att det blir bättring.


Magen sprattlar på o vet inte om ja börjat gå upp i vikt än då ja inte hade det v.20 iaf... Förra veckan..Mina tankar finns sedan igår i Gbg hos Zara o Tobias o deras minsta som är ca 6 månader. De flögs med helikopter till Gbg efter att hon fått RS viruset och dessutom verkar ha ett medföt hjärtfel... Jag vet hur dom känner sig o mår. Hoppas hon är stabil och snart blir frisk!!! Men det kan ju ta sin tid då ja inte tror dom rör hjärtat så länge hon har RS... Fy... Finns inte ord...


Mina tankar har även varit mycke med min Farfar... Jag känner att han finns här runt mig vissa stunder o speciellt när ja ska sova. Känns som han ser på mig! O ja ber honom ibland om hjälp o lugna min son speciellt på nätterna. =)ANNONS
Av Ann Lundgren - 8 mars 2012 19:21

Idag kl 21.35 fyller Frej 1 år! =D

Han har ätit massa tårta o kakor idag.

Mormor o gammel mormor, moster o bonus morfar var här med kläder.
Sen var vi till grannarna o fick en fin bok o tårta.

Sen kom fam Oskarsson med era kläder. O då bjöds det på mera tårta! =)


Liten e helt slut o hes... Han e förkyld igen. Näsan rinner o tät. Nätterna e inte roliga när han inte får luft. Lite lätt feber har han med.

Han får säkert magknip efter alla sötsaker...


På lördag blir det mer tårta o folk...


Magen växer här men ja hade inte gått upp något i vikt, lätta sammandragningar får ja på kvällarn. Sprattlar på lite då då..
Får väl se om BF kommer bli rätt den 23 Juli är det satt iaf.

Av Ann Lundgren - 27 februari 2012 19:55

Ja idag var jag till Karlstad på UL. =)

Det är en livlig liten som inte ville ligga still o visa upp sig. =) Men de fick se allt dom ville se och allt såg bra ut. Det blir troligen en lien pojk. Så här kommer det bli fullt upp sen.
Var även in till specialen o prata med Jens. Han undra vad ja gjorde där.. Ja det var en bra fråga sa jag. Det var ju du som ville ha dit mig. Men han ville inte ha dit mig något mer om det inte händer något på vägen.
Kommer kännas konstigt o inte få se pyret o oron om flöde o tillväxt kommer finnas hela vägen. En vanlig graviditet blir nog lite jobbigt ändå... Trodde det bara skulle vara lättnad.

Känner av pyret väldigt lätt, inga fjärillsvingar dock.. Det är svepande rörelser o buffande. Har väl kännt det sen v.15 fjärilsvingarna kände ja nog redan vid v.12-13 när vi var på ul.
Jag är trotts att Frej e vaken massa på nätterna så är jag "piggare" nu ändå. =)
Frej har nu haft det värsta sjukan hittills... 41 i feber... trolig halsfluss så han äter pencilin.
Men ja har fått en monster under den här sjukdoms resan.. Han skriker o ska inte äta, ska inte sitta i sin stol vid matbordet, får han inte som han vill slänger han sig på golvet o skriker o dunkar huvet i golvet o river o nyper sig o slår sig själv...

Trotts tror jag att det är... Hoppas det går över snart.

Han vill inte ha någon gröt, bara söt saker, yoghurt är ju en favorit. Kakor.. Drickr dåligt o äter dåligt.. Undrar hur mycke han gått ner i vikt.. De få 7 kg som han lyckas skrapa ihop e nog inte kvar nu...


Tänkte lägga upp lite jämförelse bilder från v.19 nu o med Frej. =)


 

V. 19 med Frej.

 

v.19 Med pyret. =)

Av Ann Lundgren - 9 februari 2012 10:54

Ja livet e så fruktansvärt orättvist! Ska snart ringa till Polisen för o fråga om ja får ha med min son på förhöret då jag inte har någon barnvakt.

Hoppas att han får vara med, kanske gör det lite mer "lätt".
Ja mår så kasst just nu. Vill inte dit men ändå vill ja ha det överstökat.. Vill veta att allt är färdigt. Jag trodde allt var klart när ja betalde min skuld.. MEn icke.. Försöker tänka posetivt men hur gör amn det i detta läget? Ångest... så tungt o andas, huvet värker o tårarna svider bakom ögonen, huden bränns...


Mitt i allt så blev mitt hjärte barn 11 månader igår. En månad till och han är ett år!
Han går själv i soffan men inte annars. Han säger tutte, mamma o titta... Han älskar o äta fisk!Av Ann Lundgren - 30 januari 2012 21:32

Jag hade en underbar helg!

Dop på lördagen var mycket fint!


På Söndagen blev en dröm sann... =D

Modell för en dag var mycke skoj!

Bli sminkad och fotad o ett ganska gott resultat. Brukar inte vara nöjd med mig själv men denna gången blev några bilder riktigt bra. =) Ska komma med några smakprov här tänkte jag! =D


   

Riktigt roligt tycker jag!!! =D

Av Ann Lundgren - 30 januari 2012 21:17

Jag var tvungen att smälta det lite innan jag kände att jag kunde skriva om det.

Men Begravningen av min Farfar Gösta Lundgren som blev 90 år, var otroligt vacker! Prästens tal var så vackert och rörande. Massa minnen kom som en ström och alla dessa tårar som rann för kinderna. Saknaden och tomheten. Det är så svårt att sätta ord för känslorna som svallade.
Min älskade farfar hade inga ovänner, han var älskad av alla! ett så varmt hjärta som denna man hade är svårt att finna!

 

Dessa bilder fanns i mitt minne.... Och så många fler...

 Vila i frid min älskade farfar! Du är saknad och älskad! Du finns i mitt hjärta!

Av Ann Lundgren - 18 januari 2012 20:02

Ja då är det dax för begravning av farfar på Lördag. Det är lite krock på känslorna... Ska så klart bli skönt o få sätta punkt och komma ut till Rörö o se o känna själv. Medan saknaden är så otroligt stor!


Frej han har ännu inga hela nätter. Inte änns när han sov i våran säng. Nu kör vi 5 min metoden o han skriker till han somnar i sin säng. Men visst vissa dagar går det riktigt fort. Andra tar det mycke längre tid även så på natten. Han äter välling än på natten oftast en gång på natten o en tidigt på morran. Ja det känns så där...


Min mage är nu i v.13 o KUBen gick bra, det ser ut o bara vara en o den ser livlig o frisk ut.

Ja mår fortfarande otroligt illa o har spytt två gånger. Vill att det ska ge med sig!


Jaja.. nej nu ska ja fortsätta packa. Vet inte vad ja ska ha på mig på begravningen än bara... Suck..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se