Senaste inläggen

Av Ann Lundgren - 26 september 2010 14:15

Japp nu är hösten här på allvar. Löven dör o får fina färger o faller till backen. Blåser kallt o regnar allt för ofta o det mörknar allt för snabbt.


Stort Grattis till Sissi o Daniel som fått en liten tös nu efter lång väntan.

Hoppas få se henne snart. Hon är så söt på bilden.


Jag går in i vecka 15 nu och illamåendet håller i sig för det mesta. Har haft några få fria dagar, hoppas det släpper helt snart.

Känner magen växa o det känns "konstigt" ovant.Kan få lite huggande smärta ibland ner mot ljumskarna när ja nyser, hostar o snyter mig o sånt. Men det hör väl till det med.

Mycke nytt o vänja sig vid, o känner att det förändras nästan var dag.

Svårt o hitta en bra rytm på ätandet pga illamåendet.

Ska försöka o inte äta så mycke sött, men det e svårt, lätt o slänga i sig godis. =/

Har varit ute i hagen i veckan o härjat med o få ström i tråden. Men det är inte så lätt, för mycke knutar som bränt sönder tråden. Så det var ett evigt rännande fram o tillbaka till agrigatet. Men nu e det nästan ström i hela hagen. Blev sånt piss väder så ja får vänta till nästa vecka o se om ja kan fortsätta o få ordning. =)


Har haft kräftkalas med o det var en trevlig tillställning. Alla tyckte kräftorna blev super goda, så det var ju bra!

O för o få tag på kräftorna så for ja ner till mor på måndagen innan o hälsa på och kolla till deras hästar, sen vidare o hälsa på mormor på tisdagen. Det tyckte hon var jätte skoj. Sen vidare o sov över hos min bästa Katja, tjöta i timmar o såg på film. Alltid lika skoj!!! =D

Sen vidare ut till Rörö, för o träffa far o Monica o Farfar, men blev en tripp till Tandläkaren o även hälsa på min farmor som ligger på hem. Var jobbigt o se henne nu efter så många år. Hon mindes mig så klart inte. Men farfar blev glad att jag var med o hälsa på henne! Det e huvudsaken.

Suck så jobbigt det e o se dom gamla... =(

Sen fick ja med en hel hög med kräftor hem som ja koka direkt på fredan när ja kom hem. O på lördan var kalaset.. Så japp en hel full vecka blev det. Skoj o se alla en snabbis. =)


Nä nu ska jag försöka få något gjort här. Är inte alls på humör. Önska jag hade lite vilja i mig!!!!


Ta hand om er!

ANNONS
Av Ann Lundgren - 6 september 2010 12:44

Idag fick jag bara en plötslig saknad av en kär gamal vän som jag inte längre har kontakt med. Vet inte om han lever eller var han finns...

Jag tänker på honom var gång jag tittar på tavlan han gav mig innan han första gången försvann.Den hänger här i vardagsrummet ovanför mitt huvud.

Men sen jag träffa han sist och jag inte kunde besvara de känslorna han hade för mig ville han gå sin egen väg och jag släppte honom fri. Sen den dagen har jag saknat honom otroligt han är en vän jag aldrig glömmer. Han har ärrat mitt hjärta djupt. Dom ärren läker nog aldrig helt, dom svider än idag. Önska han ville vara min vän igen. Bara så jag vet att han mår bra..

Jag vill ju att han ska veta att jag är lycklig och mår bra och att jag ska ha barn. 

Han har gått under jorden och jag lyckas aldrig finna han, det var så han ville ha det. Men jag gör mig synlig så han kan finna mig om han vill hitta mig.

Jag skulle nöja mig med ett: Jag lever och mår bra... Bara för o lugna mina tankar.

Saknar dig, min kära vän.

ANNONS
Av Ann Lundgren - 31 augusti 2010 19:10

Som alla vet så är a inge bra på det här o blogga. Men ibland kan det vara skönt o skriva av sig lite.

Jag har denna sommaren jobbat på Tetra o det var riktigt skoj med sköna arbetskompisar. Önska man kan komma tillbaka dit, men natt skiften var inte riktigt min grej. Riktigt tungt o jobba 12 timmar på natten. Men det gick o jag överlevde o får goa pengar. =)

Jo sen var det lite extra tungt med all illamående då jag har faktiskt blivit på tjocken. =D Lycka...

Trodde ja var tre veckor före.. men vid ultraljudet så såg vi att ja var tre veckor efter, så idag är ja i vecka 11. =) Så snart e även missfallsrisken över. Kanske man kan försöka andas ut lite. Även om jag hoppas att detta ska gå bra så är det lite skrämmande, spännande o oerhört svårt att få grepp om.

För ja mår ju bara så illa hela tiden. O ömma bröst som sväller hela tiden o ett viss värk nere i magen. O det e svårt o tänka sig det lilla livet i min mage. Att det är hormonerna som gör det. O extremt känslig för allt!

Men nu e ja ju arbetslös o man känner sig sådär hopplös o värdelös igen då ja inte har en aning om vad ja ska ta mig till. O så e ja gravid o vad säger a till en arbetsgivare då? berätta eller inte? Om man nu får komma på intervjuer.. =/

Ja o mitt psyke, tänker o tänker o oroar mig så.. För hela omställningen o hela hösten o vintern.. Vad kommer hända? O till våren när en liten kanske kommer.. Hur kommer det vara?

Tappar lusten o ta hand om huset o allt annat, mår ju så illa.. Känns som man e magsjuk eller ättit förmycke eller fruktansvärt hungrig.. Svårt o konsentrera sig o ligger gärna i soffan o vilar. Känner mig inte så huslig eller något alls..

Suck...

Gnäll gnäll.. Men skönt o skriva av sig... Hoppas allt löser sig...

Av Ann Lundgren - 4 juli 2010 02:10

SOMMAR!!!

Jag vet, har inte skrivit på ett tag igen. Jag e inge bra på att uppdatera här som många andra e. Men jag skriver när lusten faller på o skiter i om någon läser eller ej. Jag skriver för min egenskull. =D


Jag sitter på Tetra o jobbar natt, lång seg natt. Får ju ta en rast då o då o vila huvet o bena. Har o göra för övrigt så det e lugnt. Börjar bli lite seg i huvet bara. Imorgon blir det troligen änu jobbigare.

Men sen på Måndag morgon då ska vi äntligen fara till Rörö" underbara ö! Saknar denna ö!

Ska krama på alla men speciellt min farfar!!! Han betyder så mycke för mig!

Vi åker dock inte ensamma ja o snotis utan tar med Zara o Tobias o barna! Dom behöver få lite västkust liv! =D


Sen har Doris vår älskade gammelkatt bara gått upp i rök. =( Hon försvann runt midsommar o har ännu inte dykt upp. =( Precis som minst två andra missar som med försvunnit under bara en kort tid. =/o alla har vitt i sig. hmm... Har vi rovdjur eller elaka människor?


Ja varmt o skönt har det varit idag! 30 plus i skuggan o nu mitt i natten e det behagligt ute! På minner om utomlands. =) Önska man bara var på Rörö när det e sån här värme! Sol o bad! Längtar!


Ja sen håller ja på o ska sälja min bil, den går inte som den ska. Så nu tänkte ja skicka den vidare till någon som orkar meka.

Älskade snotis har köpt sig en fräch bil, önska man hade pengar o köpa sig en med till bra peng!

O det e så mycke som ja skulle vilja ha nu o behöver. Men allt får liksom vänta nu.


Har försummat Muskur igen med. Gillar ja inte. Visst har det varit varmt o så o inte jobbat sålänge så rutiner e svåra att få in, men min älskade pälsboll behöver komma ut mer. Måste verka honom med. O köpa nya boots.


Jag ska iaf jobba fram till 23 aug. Så några få kronor blir det! =D Visst e det jobbigt. 12 timmars pass e inte skoj alls... o speciellt inte natten... Uuu.. påmin mig om att det e jag inte gjort för!!!!

Har även komit på att min hjärna har svårare att lära sig nya saker. redan.. =/ Allt tar tre gånger så lång tid. =( Fattar inget ibland, allt känns som en röra bara.

Jaja..


Nu ska jag ta o släpa mig ut på golvet igen.


Tack o hej så länge.

Av Ann Lundgren - 14 juni 2010 11:00

Snart så börjar mitt sommar jobb. Jag är tok nervös...

Varit hemma för länge! O ett arbete jag inte kan alls. Kan ju skylla på just det, att det e helt nytt om det brakar åt skogen. Men jag vet med mig att jag har svårt o ta kretiken på rätt sätt. Så om det skulle bli minsta lilla fel så tar jag det personligt. Att det är jag som e värdelös o inte änns klarar/ fattar vad ja ska göra.

Räcker att min älskade sambo tycker att jag tycker eller att ja gjort något fel så känner ja mig dum o värdelös... Hur sjukt som hellst o var gång jag får kretiken o tankarna kommer så blir jag arg på mig o på honom som tycker så. O jag försöker o inte tänka på det att det är okej o ha olika meningar o att det är okej o göra fel. Att ignorera mina egna känslor som blossar upp. Att andas o bara vara. men uuu så jobbigt det e.. Att arbeta med det var gång det händer. O jag försöker stäcka på mig när jag får god kretik o ta åt mig den o ta till mig den o bli varm i kroppen när någon tycker något bra om mig. Men den känslan slinker så lätt iväg, hal som en ål. Men visst vet jag hur man håller i en hal ål, men den känslan är svårare o hålla kvar i.

Ja det blev kanske lite rörigt. Men så är det för mig.


Visst känns det bra att jag har sommar jobb om det så bara e i två månader.

Jag är en vane människa o vill trampa på känd mark o veta vad som väntas o förväntas. Vad som sker.

Nya saker är svårt även om jag gjort det så många gånger förr... Så blir det bara svårare.. Varför? Bra fråga.


Nå ja... Vi får se, en dag i taget... Allt löser sig.. som min älskade sambo säger, tänk inte så mycke på det... O han som tänker jämt! =P Fast på lösningar på praktiska problem.

Önska jag var mer som han, tar allt med en klackspark o slippa oroa sig. Kunna ta folk på ett annat sätt. Kunna tro på sig själv. Han e allmänbildad o klippsk o kunnig på så många områden. Ser allt självklart. Han behöver inte tänka så mycke för att förstå. Han vet ändå. Han har helt andra prioriteringar. Vi är inte lika alls på det sättet o det är väl det som gör att vi passar ihop.


Nä nu ska jag ta mitt feta arsle o prominixa till stallet....

Tack för ordet...

O tack för att just du finns!

Av Ann Lundgren - 1 juni 2010 07:09

Känner mig lite nere idag...

Jag måste verkligen komma på ett sett som jag kan förändra min livs stil. Så jag kan gå ner lite i vikt, känns som jag rasar upp i vikt o jag mår illa av mig själv. Skulle behöva en personlig tränare som kan sparka på mig o skälla på mig så jag svettas som ja ska o någon som talar om för mig vad ja ska äta så man inte köper hem all skit som ja stoppar i mig. Jag bara tycker synd om mig själv jämt o har svårt o ta tag i det. Fattar inte att det ska vara så otroligt svårt... 

Hur gör folk? Önska jag hade drivkraften o ta tag i mig själv. Men ist tröst äter ja o allt blir bara fel.

När ja gick in i väggen med en smäll 2007 då rasade kg iväg för jag åt inte alls... O varför börja jag med o äta så otroligt dumt? Efter det så rasade jag upp ist.... =(

Jag får inget stopp...

Men nu ska jag sluta med socker.. det måste vara därför ja går upp så otroligt i vikt, godis, dricka, glass, bullar o tårtor... =(

Jag orkar helt enkelt inte med mig själv... =(


Jag är så otroligt nervös, ska börja jobba snart o jag har ångest... Alla människor o att jag måste prestera.. Kravet som jag sätter på mig.. Så dom ska tycka om mig... Inte göra bort mig...

Men allt jag gör blir bara fel...

A-kassan bråkar o jag vet inte hur jag ska lösa allt... Alla vill ha pengar av mig o jag vet inte hur mycke än...

Jag mår inge bra just nu...

Ångest över min existens... Inte så bra det.

Japp detta blev lite mycke tycka synd om mig själv igen, men det är så jag mår nu.

Vill bara ha lite med vind... Tack...

Av Ann Lundgren - 22 maj 2010 10:12

Har haft en härlig tid med en underbar häst som skött sig hur bra som hellst. Ögn har verkligen en underbar personlighet som kommer att saknas.

Men jag är tacksam att få lära känna denna indeviden. Hon har även gått riktigt fint den senaste tiden när jag haft henne ute enasm eller som hand häst. Hon har varit pigg o framåt o lyssnat på mig hela tiden, även om hon som hon är nyfiken o tittig. Ibland fryser hon fast o man får vänta ut henne o locka henne med sig vidare på sin tur. Hon har även självständigt tränat på o stå i boxen och även i shettisarnas vidskydd som är litet och trångt. Så jag tror inte boxen kommer att vara något probelm heller i framtiden. Om hon har en box kompis. =)

Men det finns inget ont i denna underbara vackra häst!

Men nu ska Matte Helene ta över träningen och det tror jag kommer gå kanon!

Det har bara varit så roligt att ha henne här o få arbeta med en underbar häst som kanske kommer bli något riktigt bra när hon är färdig. =)


Muskur min lilla ängel mår oxå fint o extra pigg när han får exta energi i maten.

Han går jätte fint o orkar mer nu. Han tycker nu förtiden det e skoj o bråka lite med mig för han e såå lat o vill inte jobba utan att man rider! =)

Han är min guldklimp!


Jag börjar jobba den 14 juni och då på Preepress på Tetrapack! Är sååå himla nervös för detta. Att hoppas man klarar av att vara så pass bra som deras förväntningar på att man ska vara.

O alla nya människor... Hoppas det finns någon snäll själ där!! =D


Hoppas min kära sambo vaknar snart så han kan fixa min bil, då den behöver fixas! Har ju inte änns fått på sommardäcken än då jag inte änns fick ur bullten med tryckluft.. =/ Illa! Nå ja, det löser säkert han! =)


Nu ska jag ge mig in i det sista i min bok igen. man fastnar så lätt i läsningen i denna underbara serien. Inne på tredje boken i Twilight serien o har en kvar som Zara snart läst ut o jag kan sätta tänderna i! =D


Ha en härlig helg alla!

Kram till er!

Av Ann Lundgren - 16 maj 2010 09:23

Årets första muller vaknade ja av idag! =D

Men det kom inge mer. =/ Men regn har vi fått i massor. Så nu vill vi ha sol o värme så får vi massa gräs till djuren!


Hästarna har haft det ganska lugnt nu ett tag. Ögn gick super fint sist jag var ute så det känns bra att hon börjar fatta vad jag vill. Hon e dock väldigt vaken på omgivningen o kan inte gå lugnt o sannsat. Men det kanske ändrar sig med åldern.


Min far var här från Onsdag till Fredag o det var hur skoj som hellst o se han igen! Saknar han allt! Monica min styvmor var oxå med o det var allt trevligt o se henne oxå.

Vi var o kollade på genrep för amatörteaterns uppsättning av en fars som någon skrivit själv. O det var ju bra att den skulle vara just i torsdags i allt regn. Så vi kunnde hitta på något skoj. Den var underbart rolig o vi skrattade gott! =D

Sen var det hem o tillaga den goda makrilen far hade med sig! Han fick allt steka den med salt o dill som han brukar o vi bjöd hem Zara o gänget o hade en hel mysig kväll! =D

Tack igen för den trevliga dagen! 


Hoppas allt detta regnande ger sig så man kan sätta igång djuren igen. Inge skoj o rida o bråka i regnet.


Men nu ska jag fortsätta med o läsa bok tills det slutar regna o mankan ge sig till stallet! =)

Kram på er alla!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se