Direktlänk till inlägg 20 juli 2012

V.39+3

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3 Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg...

Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sammandragningar o tryck i gång o ljumskar...

Idag är ja öm i bäckenbotten o konstig nervkläm i min "trasiga" blygläpp. Den som ja fick hematomen i efter förlossningan av Frej.

Hur känns det nu då o snart vara två barnsmor? Ja det skrämmer skiten ur mig! Smärtan som väntar i förlossningen är inget ja längtar efter. Även om det gick fort med Frej så behöver det inte göra det denna gången även om det e vanligast.

Ja det skrämmer mig med då Frej e nu i sin största trotts hit intills... Jisses vad den grabben kan skrika så man blir döv. Allt han inte får eller vi inte förstår så skriks det han blir galen av ilska. O Humöret svänger på två röda! Hur ska det gå med en till...
Nätterna är inte heller lätta... Frej sover i sin spjälsäng brevid min säng o får komma över på natten o sover mellan oss. Men det e ju inte så att han sover hela nätter för det.. nej inte alls... Så hur ska det gå? Ska de turas om o skrika eller hålla varandra vakna kanske så ja inte får någon sömn alls?!

Ska ja få amma? Kommer det funka? Kommer Frej tillåta mig amma? Kommer han bli ilsk på det lilla livet? Suck så mycke oro... Men allt kommer snart o få sina svar... Hoppas bara ja har tålamod nog o ork nog...
Nej sen blir det inga mer barn... Älskar min familj som den är! Räcker gott o väl med två. Hade räckt med ett oxå nu med fasit i hand. =) Men vill ju han ska ha någon o bråka med så nu får han det vare sig han vill eller ej...


Ja nu kommer snart min fis hem då han haft en lek em hos Kusin Wille. O ja har fått dammsugit o torkat golven som inte gjorts på flera månader...
Så tack för hjälpen med Lille man Maria! =)
Så vi får väl se om mina aktiviteter kan sätta fart på magen o komma ut nu då för på måndag e det dagen D.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Av Ann Lundgren - 2 juni 2012 23:17

Ja tiden går så fort... Magen växer i jämn takt o det känns helt okej även om ja har ischias som inte släpper alls. Det rör sig allt som  oftast hellest när det ligger en katt o spinner på magen, det tycker den inte om... Det är inte många veckor k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se