Direktlänk till inlägg 2 juni 2012

Tiden går...

Av Ann Lundgren - 2 juni 2012 23:17

Ja tiden går så fort...
Magen växer i jämn takt o det känns helt okej även om ja har ischias som inte släpper alls.
Det rör sig allt som  oftast hellest när det ligger en katt o spinner på magen, det tycker den inte om...

Det är inte många veckor kvar o ja har börjat tvätta genom massa bäbiskläder. Vill ha massa färdigt men haft dåligt med ork när inte liten sover som han ska på nätterna. O dagarna går åt till o ta igen den vilan så gott det går..

Hur ska detta gå med en liten till? Oron börjar bli väldigt påtaglig. Frej vill bara sova i våran säng.
Melatoninet gjorde honom otroligt explosiv i sin agrition när han inte fick som han ville. Så vi slutade med det. HAn sov inte så bra på det ändå.


Ja är så otroligt glad för att ja har Hanna som motionerar o umgås med min pälsboll. Känner igen mig så när ja med hade all denna tiden o glöden o lära sig o få umgås med denna underbara häst som han är.
Ofta drömmer ja mig tillbaka till all min tid i stallet. O det ja velat göra med min kunskap ja dragit på mig. Mycke ja vet o lärt mig är inte alltid rätt eller precis. Men önska jag fick använda den oftare...
Men det känns som den tiden e förbi o det känns sorgligt.
Jag är mamma nu o har inte tiden kvar.
Livet är inte lätt o ja får försöka lära mig andra saker o skaffa mig ett jobb ja inte alls vill ha för o kunna få familjen o gå runt.
Så mycke tankar o allt känns så stort...
Älskar min lilla familj o ja e inte alltid någon bra mamma eller sambo. Ibland allt för snäll eller hård...

Nej det är inte lätt...
Så mycke hormoner som gör mitt humör o psyke såååå ostabilt att det e sjukligt ibland. Alla dessa tårar till o tycka synd om sig själv...
Ska man söka hjälp? eller jobba på allt själv som man gör. Alla dessa rädslor o oro, o skammen för att man har dessa rädslor o oro.. Hela livet är att kämpa med sig själv för o kunna finnas för andra.

Snart får ja o snotis en helg för oss själva. Ska bli skönt men denna oro som svider i magen över o lämna bort liten så lång tid kommer ja kunna slappa som ja vill med o ha han så långt bort???


Nu måste ja sova.. Liten vaknar vilken minut som hellst.. Ja har massa kvar o pyssla med inna natten.. O inte mycke sömn blir det så.. natti..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se