Direktlänk till inlägg 9 maj 2012

RIP Blesa

Av Ann Lundgren - 9 maj 2012 10:57

                 


     Igår fick min älskade bäbis somna in lugnt o stilla hos vetrinären.

 Vi låg o kela o hon älskade o ligga o spinna på min mage. Prata o busa..
Resan in till vetrinären var väl inte så rolig, hon skrek hela vägen.
Kvällen innan var hon ute en liten stund o busa med Bosse. Sen kom hon in o mös i sängen med mig.


Dumma katten kissa inne i soffan alldeles för mycke. Självisk som ja är orkade ja inte längre o ta hand om detta. Hon har ju hållt på över ett år till o från. Nu de tre sista veckorna har det verkligen blivit så mycke värre.


Hon var verkligen min älskade missa. Prata när ja kom hem o mötte mig i dörren. Kela o busa.
Saknar henne så oändligt mycke.
Dagen gick ganska bra igår med all ångest. Begravde henne brevid sin syster Assa här i trädgåren vid hennes älsklings sten. Och tände ett ljus.
Tårarna kom o gick...

Panik ångest!!! Fick andnöd och tårarna spruta när ja satt på sängkanten o tomheten var det stora faktum. Ångrade så djupt mina handlingar i den stunden.... Vad har ja gjort...
Kändes som hjärtat skulle raseras helt o att ja skulle svimma av andnöd. Det gjorde så ont. Jag hade dödat min bäbis.

Fy vad ja avskyr mig själv just nu!!
Hur "rätt" det än är..

Så känns inget rätt. Att ha rätten att bestämma över o ta ett liv.... Min bäbis liv.. min livskamrat... Jag svek henne...


Förlåt älskade missa att ja inte kunde hjälpa dig!Jag är så innerligt trött.... Skulle kunna sova i flera dygn. Bara få försvinna ett tag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se