Direktlänk till inlägg 4 maj 2012

Rubrik saknas

Av Ann Lundgren - 4 maj 2012 09:10

Márten idag o det är grå mulet o tråkigt väder... Hänger regn i luften o ja e såå trött. Ska man orka sig in till byn kanske... En kort sväng o knö med alla galningar med paraply.

Allt ja önskar mig på min dag är att de tänker på oss o bryr sig om oss.. Det är allt som räknas...
Men det hade inte varit fel med
Sömn, avslappning och inga måsten för en kort tid innan nästa kommer. Kanske en helg eller vad som hellst.
Nästa är ju tänkt att den ska dyka upp i slutet på Juli. Är i vecka 28 nu o tiden har gått sååå fort. Hinner inte känna efter o njuta. Men rör sig gör den för det mesta så man undrar hur denna blir när den kommer ut. Frej var otroligt lugn i magen men det var ju inte så konstigt med lite plats o sen dåligt med mat...
Nåja det visar väl tiden...


Frej han springer omkring med små taniga ben. Men det är full fart o han älskar o vara ute!!! =)


Vad skoj det hade varit o kunnat samla alla nära o kära till o fira att man fyller 30 som man bara gör en gång i livet. Men hur ska man få energi o ork?

Hur ska man kunna olanera ihop att att alla är här på en dag? De bor ju långt bort o har olika o göra.
Jaja... Lika bra o inte planera något alls. Inga besvikelser då.

Min piss katt får sommaren på sig.. tror ja.. Hon kanske blev värre nu för att ja e gravid igen.. Hon e ute på nätterna i största mån. Om hon inte slåss o det inte spöregnar... Hon pissa på " sin" matta som ja la fram inatt för o se om hon tog den ist för soffan o det gjorde hon... suck.. skit katt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se