Direktlänk till inlägg 28 april 2012

Piss

Av Ann Lundgren - 28 april 2012 13:03

Varför kan inte den här piss katten sluta pissa inne?

Jag vill inte ha på mitt samvete att hon kunde blivit bra. Vill inte ha på mitt samvete att jag dödat en katt som är frisk men har en dum olat. Hon är är en underbar misse ju. Min bäbis. Skulle ju inte änns tänka tanken om det var en människa. Varför har inte djuren lika stort värde? Jag kommer känna mig som en mördare om ja går till vätrinären med henne.

Men jag blir så besviken o trött var gång ja känner lukten av katt piss o ser fläcken i soffan... Det stinker katt piss i vårt hus just nu o det är rent av äckligt!

Fy vad jag hatar o ta detta beslut. Så stor ångest över detta. När hon kommer o kelar o pratar med mig för hon e min katt. min bäbis!


Att fylla 30 är inget ja sett eller ser fram emot. Har aldrig haft fest eller så stort kalas o att ha firande i flera dagar är inget heller ja ser fram emot för att alla inte kan komma en viss dag.
Hade ja haft ork hade ja väl gjort något öppet hus i någon lokal så hade alla kunnat anpassa sig efter det. Men ja har inte orlat ta tag i det. o inte vet ja heller om någon annan tänkt ta tag i det så nej ingen ork o lägga energi på det.


Natt sömn hade suttit fint nu. När man e som en hormonstin kossa. tårar nästan var dag för att ja inte har tålamod nog med min son som kräver ganska mycke

Han sover fortfarande inte som han ska o äter som en kratta. Massa tänder håller på o komma så han e gnällig o skrikig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

MOR

28 april 2012 20:56

Älskade barn,det är kanske bäst för både dig och Bläsa om hon får somna, även om du älskar henne så mår hon nog inte så bra. Du mår ju inte heller något vidare, du har alldeles för många känslor igång vilket kan göra att allt känns hopplöst. Ta en dag i taget......Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se