Direktlänk till inlägg 16 mars 2012

Mycke tankar

Av Ann Lundgren - 16 mars 2012 15:53

Liten var på vårdcentralen igår o sen åkte vi till akuten. Han har varit väldigt hostig o slemmig o de visade inga infektioner mer än att han kanske har streptokocker kvar... På akuten tog de odling på det och för RS virus. Då hans symptom är väldigt lika RS viruset.

Får väl svar nästa vecka kanske...

Idag är dock liten lite piggare o inte riktigt lika slemmig i halsen. så andningen är lite bättre som tur är så nu hoppas ja på att det blir bättring.


Magen sprattlar på o vet inte om ja börjat gå upp i vikt än då ja inte hade det v.20 iaf... Förra veckan..Mina tankar finns sedan igår i Gbg hos Zara o Tobias o deras minsta som är ca 6 månader. De flögs med helikopter till Gbg efter att hon fått RS viruset och dessutom verkar ha ett medföt hjärtfel... Jag vet hur dom känner sig o mår. Hoppas hon är stabil och snart blir frisk!!! Men det kan ju ta sin tid då ja inte tror dom rör hjärtat så länge hon har RS... Fy... Finns inte ord...


Mina tankar har även varit mycke med min Farfar... Jag känner att han finns här runt mig vissa stunder o speciellt när ja ska sova. Känns som han ser på mig! O ja ber honom ibland om hjälp o lugna min son speciellt på nätterna. =) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se