Direktlänk till inlägg 8 mars 2012

Frej 1 år!

Av Ann Lundgren - 8 mars 2012 19:21

Idag kl 21.35 fyller Frej 1 år! =D

Han har ätit massa tårta o kakor idag.

Mormor o gammel mormor, moster o bonus morfar var här med kläder.
Sen var vi till grannarna o fick en fin bok o tårta.

Sen kom fam Oskarsson med era kläder. O då bjöds det på mera tårta! =)


Liten e helt slut o hes... Han e förkyld igen. Näsan rinner o tät. Nätterna e inte roliga när han inte får luft. Lite lätt feber har han med.

Han får säkert magknip efter alla sötsaker...


På lördag blir det mer tårta o folk...


Magen växer här men ja hade inte gått upp något i vikt, lätta sammandragningar får ja på kvällarn. Sprattlar på lite då då..
Får väl se om BF kommer bli rätt den 23 Juli är det satt iaf.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se