Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

UL v.19

Av Ann Lundgren - 27 februari 2012 19:55

Ja idag var jag till Karlstad på UL. =)

Det är en livlig liten som inte ville ligga still o visa upp sig. =) Men de fick se allt dom ville se och allt såg bra ut. Det blir troligen en lien pojk. Så här kommer det bli fullt upp sen.
Var även in till specialen o prata med Jens. Han undra vad ja gjorde där.. Ja det var en bra fråga sa jag. Det var ju du som ville ha dit mig. Men han ville inte ha dit mig något mer om det inte händer något på vägen.
Kommer kännas konstigt o inte få se pyret o oron om flöde o tillväxt kommer finnas hela vägen. En vanlig graviditet blir nog lite jobbigt ändå... Trodde det bara skulle vara lättnad.

Känner av pyret väldigt lätt, inga fjärillsvingar dock.. Det är svepande rörelser o buffande. Har väl kännt det sen v.15 fjärilsvingarna kände ja nog redan vid v.12-13 när vi var på ul.
Jag är trotts att Frej e vaken massa på nätterna så är jag "piggare" nu ändå. =)
Frej har nu haft det värsta sjukan hittills... 41 i feber... trolig halsfluss så han äter pencilin.
Men ja har fått en monster under den här sjukdoms resan.. Han skriker o ska inte äta, ska inte sitta i sin stol vid matbordet, får han inte som han vill slänger han sig på golvet o skriker o dunkar huvet i golvet o river o nyper sig o slår sig själv...

Trotts tror jag att det är... Hoppas det går över snart.

Han vill inte ha någon gröt, bara söt saker, yoghurt är ju en favorit. Kakor.. Drickr dåligt o äter dåligt.. Undrar hur mycke han gått ner i vikt.. De få 7 kg som han lyckas skrapa ihop e nog inte kvar nu...


Tänkte lägga upp lite jämförelse bilder från v.19 nu o med Frej. =)


 

V. 19 med Frej.

 

v.19 Med pyret. =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Petra

27 februari 2012 21:25

Ska du ha en till bebiz?? :)

 
Ingen bild

Sazza

27 februari 2012 21:36

Så skönt att höra att det verkar problemfritt än så länge (peppar, peppar, ta i trä). Du behöver lite solsken och få slippa all oro för ett tag. Hoppas du mår bra annars "syss" och att du slipper mer skit... Tänker på dig ofta!

 
Ingen bild

ann

27 februari 2012 21:54

Petra det verkar inte bättre än att det kommer nog en runt den.23 juli.

 
Mia

Mia

28 februari 2012 09:11

Vad härligt att det såg bra ut därinne. Jobbigt med sjukdom, när flera blir sjuka har man inte riktigt samma kraft att ta allt gnäll och alla protester som kommer. Hoppas hela familjen är frisk snart! Det ser så mysigt ut med mage!! Lite skillnad mellan då och nu, men lika fin!
Kram Mia

http://aakessons.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se