Direktlänk till inlägg 9 februari 2012

Ångest!

Av Ann Lundgren - 9 februari 2012 10:54

Ja livet e så fruktansvärt orättvist! Ska snart ringa till Polisen för o fråga om ja får ha med min son på förhöret då jag inte har någon barnvakt.

Hoppas att han får vara med, kanske gör det lite mer "lätt".
Ja mår så kasst just nu. Vill inte dit men ändå vill ja ha det överstökat.. Vill veta att allt är färdigt. Jag trodde allt var klart när ja betalde min skuld.. MEn icke.. Försöker tänka posetivt men hur gör amn det i detta läget? Ångest... så tungt o andas, huvet värker o tårarna svider bakom ögonen, huden bränns...


Mitt i allt så blev mitt hjärte barn 11 månader igår. En månad till och han är ett år!
Han går själv i soffan men inte annars. Han säger tutte, mamma o titta... Han älskar o äta fisk! 
ANNONS
 
Ingen bild

Petra

9 februari 2012 12:05

varför ska du på förhör?? Hoppas allt ordnar sig, håller tummarna :)

 
Ingen bild

Ann

9 februari 2012 19:55

A-kassan har anmält mig till polisen o då är det bara o gå. =/ Men nu hoppas ja det läggs ner efter min redogörelse.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se