Direktlänk till inlägg 19 november 2010

Vintern e här.

Av Ann Lundgren - 19 november 2010 16:24

Japp det känns att vintern har kommit för att stanna.

Både skoj o jobbigt. Det ligger lite frusen snö på backen o det blåser is vindar. tydligen är det snö på väg in över landet. Så får väl se om vi kan få någon dm. Så kan det vara bra sen. =)


Ska iväg imorgon o känna på en häst. Se om jag kommer ihåg hur det ska kännas... Så jag kan ge henna lite tips, då jag har lite svårt att massera genom hästen ordentligt just nu med foglossningar och stora mage...

Tydligen har hon haft problem med inflamationer i ländryggen o naprapat o rätat ut kotor i manken. Men hon ska tydligen gå ganska bra nu men har lätt till hälta. Så det känns som att ja har lite o bita i.

Får se vad jag känner...


Ja magen växer så den knakar. Tydligen växer klumpens ödem "vatten" och är lika stor som sprattel är. Men Sprattel är stark o mår fortfarande bra. Så det e bara o kämpa vidare. Huddinge vill fortfarande inte ha in oss utan fortsätta med kontroller och övervaka Sprattel i Karlstad en gång i veckan. Och det känns ju bra då är dom nog övertygade om att Sprattel är stark.Är ju i vecka 22 nu så jag sicktar på att Sprattel ska vara kvar i magen till iaf vecka 30. Men att det blir kejsarsnitt är ju nästan ett måste ändå. Och tanken är fortfarande oroande men ändå bättre, tanken har kommit till ro lite.

Fick träffa psykologen idag med. Kändes bra även att ja trodde att det inte längre var speciellt nödvändigt så började ja böla när ja berätta historien och mitt liv i kortform..

Ska iaf träffa henne minst två gånger till... Så får vi se.

Känndes iaf bra o ha ett öra till som kan ställa mer frågor om känslor o tänkande o så..

Men men...


Nu ska jag snart förbereda tacos.

Tack för alla vänner som finns! Tack för alla era tankar o stöd!

Ni är guld värda!

Miljoner kramar till er!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se