Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Föl i hagen..

Av Ann Lundgren - 25 juni 2009 19:47

Ja idag kom äntligen ett av de väntade fölen.. =)

O rangen har ändrat sig nu när fölet har kommit, Muskur vaktar nu sto o föl, o Brimi är utstött. 

Muskur står o pratar med fölet o det andra stot gnäggar för att hon känner sig utanför, Men mamma sto vaktar sitt föl noga! =)

 Lite bilsder..

Bara några timmar gammal.

 

 

Muskur står o vaktar sto o föl

 

 Brimi är utstött...

 

 Brimi o Muskur har nog bråkat lite, en liten reva iMuskurs täcke och Brimi har en kal fläck på sidan.

Men verkar har gått ganska lugnt till ändå.


Skulle ha satt in bilder från när Brimi när han ser ut som en rid häst men lyckades inte föra över dom från mobilen, så det får bli senare. 

Testade tygeltag o så från båda sidoran, men han haja inte detta så är tillbaka till att gå vid sidan med röseten stanna o gå fram.

Han tycker inte det e så speciellt skoj när man går på höger sida eller viftar o klänger på honom o håller i manen.. men han tar sig. 

O sadeln är äcklig men han rycker bara lite, sen står han stilla.. 

Så han blir bättre o bättre! =)

 Muskur blir med bätte, han går riktigt fint nu!

Så här går det fin fint! =) Sakta men säkert...


Jobbar en del med, nästan var dag dock bara två- tre timmar var dag dock.. =/ Men det är alltid något! =)


Sen har man åkt på förkylningen igen, börja med hals ont o slem hosta, nu har jag lite hosta o snuvig som bara den.. 


Imorgon fyller snotis 33år så här ska det bjudas på tårta, o helgen ska vi basta o dricka öl, får se om jag ska dricka något eller om det blir nyktert..


O kanske nästa vecka har vi kanske fått erbjudande att åka fiskebåt till maroco.. det e ett erbjudande man bara får en gång i livet, så kanske följer jag med, då får hästarna några dagars vila igen, men blir ju hanterade av sto ägaren, så helt utan terapi blir det ju inte för Brimis del. =) 


Nåja, nog för denna gången, ska ut nu o se om jag får med mig Muskur ut på en sväng i det underbara sommar vädret ist för o bara vakta föl. 









 
 
Ingen bild

Annie

26 juni 2009 19:48

Måste säga att det lilla travfölet ser ut som en riktig racer! Kul att de låter sina ston gå på det sättet med sina föl, och inte klemar med stall och täcken och grejor. Men nu har det iofs blivit VARMT.

Bra om Brimi får sig en näsknäppa, han behöver inte alls tro att han är styv i korken i hagen, han är fortfarande en liten skit, basta! Som vanligt roligt att höra att det går framåt, det blir väl häst av honom med till slut :)

Vad kul det låter med fiskeresa till Marocco, det måste ni ju åka på!!! Inte avundsjuk alls...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Ovido - Quiz & Flashcards