Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Vår!

Av Ann Lundgren - 20 april 2009 11:16

Ja våren har även hittat hit upp i norr! =)

Sett vitsippor o tussilagos o viden blommar o tror att det e häggen som har gula hängen med...

O gräset sticker o snön e borta sedan ett tag nu! Så underbart!

Muskur äter upp sig i Hjärtum o jag saknar honom så! Vill ha hem honom igen! Letar marker o sånt för o kunna ta hem honom o kanske planera in fler hästar.. =)

Ja drömma går ju!

Skulle varit ner idag o hälsat på min guldklimp, men har inte pengar till bensin.... =( Jag e så le på att alltid vara hindrad av pengar... =(

Är lite nere även om jag e så glad o vara hemma, har varit ledig nu i tre dagar o det har varit helt underbart! =)

Men ska upp o jobba imorgon bitti igen, måste upp 5-6 imorgon för o börja 8 imorgon.. =( blä... o så blir ja fast resten av veckan där uppe.. =(

Det är nog det som gör mig mest deprimerad... men nu e det verkligen snart slut....

Sen i början av maj ska jag in på selma igen o även gå in på städet där för o förhoppningsvis kunna plocka en del timmar under sommaren som sommar vikarie!

Men då lär jag säkert måste jobba när Janne e ledig o vi inte kunna ta oss någonstans i sommar.. =(

suck.. oroar mig redan.. super bra.. suck....


nä ska sätta fart o hänga upp tvätten här o diska o fixa iordning här i huset...

borde tvätta fönster med... e ju mulet nu så det kanske man skulle göra resten av dagen med.

=/


hej hopp....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se