Direktlänk till inlägg 7 april 2009

Farfar har fått flytta!

Av Ann Lundgren - 7 april 2009 08:29

Farfar har fått flytta till ett rehabhem på Hönö. O han blev såå glad när han skulle dit o trivs jätte bra o kan nästan använda sin höger hand igen.. men det e en bit kvar dock... Men bättringsvägar!!

Så ska han få komma ut o hälsa på Rörö över påsk om det går som det ska! =) Pappa skulle ta hem honom över dagen en sväng så han får komma hem lite..

Men vi får se som sagt när han får åka hem på heltid, då han än måste ha hjälp för o gå på toa o sånt. det klarar han än inte av själv då han inte kan hantera båda händerna o e sne när han går i höger sida än...

Så ja vi får se...

Jag hoppas jag kan åka ner snart o hälsa på honom iaf, även om det känns som stora krisen e över för stunden, så vet man aldrig när det sker igen.. O det tror jag Farfar med känner då han inte alls vill hem än då han känner att han inte als blivit något bättre... Tror han e rädd för att det ska hända något igen o bli liggandes så där igen.. usch.. gör ont i mig av bara tanken att han ramlade o låg så länge ensam.. =( stackarn..

Jaja bättre blir han just nu..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se