Direktlänk till inlägg 5 april 2009

hade tur....

Av Ann Lundgren - 5 april 2009 12:30

Ja igår hade jag riktigt tur... Trode min sista stund på jorden var kommen.

Var på väg hem i min ford från Branäs. Härligt väder o jag var hungrig så jag satt o planera vad jag skulle handla för mat när jag kom till Torsby.

Hade bara kommit några mil söder om branäs nästan i Ambjörby. Så närmar jag mig en ganska lång kurva som svänger åt vänster, där ser jag en svart bil komma in i kurvan på andra sidan o bakom den ligger en mindre blå bil, men det såg inte bra ut det såg ut som den låg på omkörning o jag ligger i ca 90-100 km/h o släpper då på gasen o sen trampar på bromsen ordentligt för att nästan stå helt still när mitt hjärta står still o jag verkligen håller andan när jag ser den blå bilen försvinna från min fil 1 meter från min front, o han står inte still... det hade smält ordentligt om han hade kört in i mig o den bilen som han höll på o köra om hade nog med varit inblandad.. jag stod still i cäkert 1 min på vägen o andades hårt o hjärtat slog som fan, o så kom ja på att jag måste köra då det kommer bilar bakom....  Jag trode verkligen min sista stund var kommen...

Brände i bröstet o det var panik... fy satan vad rädd jag var...

Men min tid var inte kommen, som tur var!


vill leva en stund till! =)


 
ANNONS
 
Kicki

Kicki

6 april 2009 16:56

Fyttifasiken vilken hemsk upplevelse!!! En jag hoppas att jag inte någonsin behöver uppleva. Usch!!
Tur att det gick så bra iaf =)
Kraaaaaam

http://ettermyreblaj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se