Alla inlägg under mars 2009

Av Ann Lundgren - 11 mars 2009 20:20

Ja vi for ner till Göteborg på fredagen, var förbi Lilla Edet och hälsade på och for vidare till Rörö och tillbringade vår tid där.

Då min farfar ligger i magsjuka fick vi inte träffa honom.

Dom sa att han hade sagt några ord, försökt raka sig och läste tidningen själv. Det tyckte jag var framsteg.. men nu när han haft magsjuka sen i fredags, har han knappt sagt ett ord o rör sig knappt.. vad ska man tro då?

Har han förstått att han inte är okej? Har han bara inga krafter kvar?

Kommer han orka sig tillbaka?

Kommer han orka med rehab? Kommer han kunna bli så pass bra att han kan göra något själv? Kommer förlamningen att släppa? Minnet, är det skadat?

Ja massa frågor och inga svar... bara väntan...

Ska ner om någon eller några veckor igen och hoppas kunna träffa honom och att han inte gett upp innan jag fått krama om honom en sista gång...

Bara en sista gång..

Jag har så svårt att koncentrera mig på saker... jobbet känns ännu jobbigare...

Är så tacksam att snotisen är så omtänksam och förstående! Tack för att du finns här hos mig!

Älskar dig så otroligt!

Jag är världens lyckligaste som har dig!

Puss puss

Av Ann Lundgren - 4 mars 2009 18:16

Idag ringde far mig när jag sitter här på jobbet o pysslar med o försöka få ihop så att schemat blir täck av personal.

Han säger att farfar inte mår så bra.... han har fått stroke på vänster sida hjärnan. I söndags hittade dom honom på golvet vid 13 när de skulle komma med maten. Då hade han inte tagit sin morgon medicin, så troligen hade han legat några timmar... han är mer eller mindre förlamad i höger sida... o kan inte prata eller ta hand om sig. Så han ligger på sjukhus i götebog. Ingen vet än om han kommer klara sig... Så jag vill ner fortast möjligt o se honom om han inte skulle orka återhämta sig. Om han orkar och vill bli bra igen det vet ingen. På sätt o vis hoppas jag så klart att han vill leva en stund till men återhämtningen här ifrån är tuff o min farfar är ju 86 år. O har haft problem med hjärtat innan. Senast för 6 månader sen.

Så jag hoppas om han inte orkar bli frisk o ger upp att det får gå fort för honom... vill inte se min älskade farfar liggandes. Han har levt ett gott liv. Älskar honom för mycke för att han ska behöva lida mer nu.

Tänker på dig älskade farfar.!!!!

jag ska försöka komma o hälsa på dig i helgen redan!!!

Kramar...

Av Ann Lundgren - 2 mars 2009 18:53

Ja jag var till Läkaren idag, för mår inge bra än, hostan har gett sig igen. Men trode ja hade bihåls infalamtion.. men fel jag hade även om ja har ont i bihålorna så e de ingen infektion i kroppen, på proverna e jag frisk... men jag mår skit så läkaren ville att jag skulle fortsätta 10 dagar till innan jag får antibiotika.. så vi får väl se om ja får någon o hoppas på o bli frisk sen... Men nasonex o otrevin ska vara mina bästa vänner i 10 dagar till.. jippi...

Var ute o åkte isbil igår på kroktjärn igen. Var hur roligt som hellst... även om ja hade hur ont i huvet som hellst!!! Tänk om ja me kan köra så... övning ger färdighet, snor ungarna kan köra hur bra som hellst.. fusk...

Nä nu ska jag grädda våfflor! =) jumms jumms.. =)


Skapa flashcards