Direktlänk till inlägg 30 november 2008

1 advent....

Av Ann Lundgren - 30 november 2008 11:50

Ja då har jag klarat av en vecka på nya jobbet o jag e redan stressad, o har svårt att fatta vad jag ska göra o vad de vill att jag ska göra...

Men nästa vecka blir än mer stressad då jag har 26 enheter att storstäda innan den 20 dec och planera in när jag kan o hur... o sen ska jag ge mig in på o planera det dagliga städet som jag inte har en koll på för inget e klart o vet inte hur mycke folk jag har att röra mig med.. inget vet jag o har inte vågat diskutera lönen än, då jag knappt vet vad jag gör.... känner mig bara förvirrad o vilsen....


1 ljus brinner här i min nypysslade ljusstake och stakar lyser i fönster.. men inte så många jag skulle vilja ha... O inga julgardiner.. så det får bli nästa år till att försöka köpa in nya gardiner och mer ljusstakar o mer jul... men nu e det ont om pengar o inga klappar blir det o julen blir inte så mysig som jag vill ha den, vet inte äns om jag är ledig denna helg.. men det märker vi...

Har så svårt att planera allt...

vill så mycke men vet inget...

o allt känns så över väldigande med det här jobbet, o jag vet inte ett skit längre, hade hoppats på att jag kunde planera så att jag var ledig vissa dagar, men som det verkar så hade de förra året inte en enda dag ledigt.. så jag vet inte ett skit om hur det kommer att bli o Muskur får lida.. Inte en dag har jag hunnit dit, men nu ska jag dit o ut o rida i snöblandat piss väder...

nej humöret e inte på topp men vill se ljuset på tunneln i slutet på april när jag e arbetslös igen o troligen helt slut......


nä nu göra nytta...

 Tack för att ni finns där ute!

Kram på er....

 
ANNONS
 
Kicki

Kicki

30 november 2008 13:37

Jaa du gumman, hur man än vänder sig har man ändan bak...
Ta det lugnt, jag är säker på att du fixar jobbet, det är alltid lite svårt i början innan man kommit in i det!
Sen det där med julens utstyrsel...det är inte hela världen att du inte har allt än...herregud, hur länge har du bott "själv"?
Resten, julklappar och sånt, ni har ju varandra...det får räcka, nästa år är det säkert bättre ekonomiskt och då kan ni fira dessto mer då =)
Jättekraaaaaam!
saknar dig!

http://ettermyreblaj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se