Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Fick jobbet...

Av Ann Lundgren - 21 november 2008 11:25

Ja jag är så nervös...

Fick jobbet på branäs som grupp o arbetsledare för lokalvården där... Börjar på måndag o jag har ingen aning om vad jag ger mig in på.

Ska prata med min gamla arbetsgivare snart o få lite tips o idér som jag kan tänka på o vad jag ska begära i lön.

Känns jätte konstigt!!! ahhhaaa.......

Jag kan bara tro att jag klarar av detta o hoppas på att det inte blir för mycke problem då jag aldrig gjort detta innan...

Så alla tips är välkommna!!!!!


hmm.. ja jag tänker som en tok just nu för o komma på frågor till företaget så jag får koll på allt..

livet e verkligen inte lätt....


 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

21 november 2008 17:00

Grattis till jobbet!
Klart att du klarar det. Nu kanske du är lite närmare Bruða. Under tiden skall jag övertala Arvid.... ;-)

När Seiður åker finns det ju möjlighet för henne att åka till dig. Vi får se hur det går med ditt jobb och allt. Du kanske inte har någon tid över sedan.

Kram

http://www.milasa.se

 
Ingen bild

Kicki

21 november 2008 17:55

GRATTIS!! =)=)
Det här fixar du hur lätt som helst =D

Kramiz

 
Ingen bild

Ann

23 november 2008 19:32

Tack så jätte mycke! Jag hoppas så klart med att jag ska klara detta nya jobb, men vi får se.. =)

Ja Åsa jag hoppas verkligen att jag har råd o köpa henne snart! =) O jag kommer jobba hem ifrån endel med på detta jobbet så jag skulle allt ha tid! =)

Kram

 
Kicki

Kicki

28 november 2008 22:31

Hur har det gått med nya jobbet???
Du får berätta =)
Kraaaam

http://ettermyreblaj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se