Direktlänk till inlägg 16 november 2008

nervös!!!!

Av Ann Lundgren - 16 november 2008 17:52

Ja jag e väldigt nervös då jag var på arbetsintervju i fredags för ett grupp/arbetsledar jobb inom lokalvård på branäs skid ort från dec till april.

Ha rbara jobbat som lokalvårdare aldrig styrt folk...

Ja jag vet inte om jag klarar av det då det är stort ansvar.!!!!  Men ska ev lögga en löne begäran på tisdag om de e intresserade av mig o jag vet inte vad jag ska lägga som förslag, då det e 20 mil tur o retur till branäs här ifrån... så det måste ju gå runt...

så usch jag vet inte.... Det e en utmaning, men klarar jag den?


sen känns det fortfarande väldigt jobbigt utan Assa... att se Blesa vilja leka med de andra katterna men de vill inte alls, hon får så mycke överskotts energi o kan inte ta ut den mer än i satyg. Det är jätte jobbigt att se...


jaja det blir nog bra snart, bara lite tid så.... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se