Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Midsommar imorgon!

Av Ann Lundgren - 19 juni 2008 16:44

Ja då e det midsommar imorgon, tiden bara springer iväg. Men känns dock inte som midsommar. Men man kan ju hoppas på gott väder o inte för mycke regn, men en o annan åskskur kan det få komma! ;)

 Ja vi ska till killens mor i mölnlycke med hans två barn o fira. Känner inte en kotte men det blir nog bra, bara jag e lite piggare än vad jag varit de senaste dagarna, har åkt på en jobbig förkylning med snuva, hals ont o en skit irriterande o slämig hosta.. suck.. men det ska nog bli bra ändå.


Ja jag vet e inte jätte bäst på det här med o hålla bloggen igång men jag gör mitt bästa! ;)

Jag har inte mått jätte bäst i huvet nu ett tag så det får jag väl skylla på.


Men aprå på åska så var vi ut några åskjagar kompisar o jagade just det åska, här om dagen o det var riktigt skoj!

Fick med en tromb på långt håll o så några få blixtar på bild, men det var riktigt skoj o det var värt o stå ute i regnet o invänta den där snygga blixten jag fick till!

Så det lär vi nog göra om fler gånger i sommar!

 Tromb

En tromb långt borta...


En avlägsen blixt...

Den snyggaste blixten jag fångat än.. Så stolt! :) 


Ja o så har jag börjat med Horosol till Muskur då han har lindrig sommar eksem med kli lite här o där. O det går fortfarande o köpa det på Apoteket o det kommer jag nog fortsätta med! Han verkar fungera bra på detta, verkar inte klia sig lika mycke o det e skönt o se!

O han fungerar riktigt bra sen vi var till vetrinären o kolla upp bena.

Nu går han med klockorna närt vi e ute o han pinnar på som bara den o verkar tycke det e ganska skoj o sväller inget speciellt heller i bak bena o det e så skönt o känna skillnaden.

Så det var nog bara en överansträgning som nu mer e utläkt..

Så som vetrinären sa.. han e så frisk han kan bli o jätte fin för o vara 13 o ha den formen på kroppen som han har, kompakt o "stror" fram som gör honom fram tung.

En riktigt rolig bild på sproti... 


Sen var jag med Åsa idag o hjälpte henne o kolla om Bruda o Leira brunsta med hingsten Sproti, men ingen av dem ville vara med på det än så vi får avvakta några dagar till söndag o sen släppa honom hos dem några dagar o se om de vill brunsta.

O jag längtar så på o kunna få i hop pengar till o köpa Bruda.. gillar verkligen henne skarpt! Hon e en speciell häst men ändå e det något med henne som tilltalar mig så. Hon kräver massa jobb o så men det e väl kanske det som e skoj?!

O efter som hon ska ha föl nästa sommar igen så har jag ju till våren på mig o få tag på jobb så jag kan köpa henne.. ;)

Hon e ju inte så gammal o hon behöver massa tid på sig att mogna.

Men jag har något o se fram imot.


ne nu ska jag ge mig en sväng.


// Ann

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann Lundgren - 16 november 2012 17:01

Jag trodde inte jag skulle känna sådan sorg. Sally har legat på dimens hem i ca 8 år. Det sägs att dom inte finns där längre då de inte pratar eller visar känslor. Att det bara är skalet kvar. Vad vet vi om det?? Jag har bara besökt henne ett få t...

Av Ann Lundgren - 28 september 2012 22:23

Här finns mycke tankar o jag undrar hur långt från väggen jag egentligen är. Så innerligt trött. Frej sover inge bättre... Psykologen ska fixa remiss för en eeg tror ja det hette. Mätning av signaler i hjärnan för o utesluta epileptiska störningar. ...

Av Ann Lundgren - 18 augusti 2012 07:56

Jag har ju totalt glömt att skriva att Thor kom till världen den 26 juli kl.21.58. Han vägde 3540gr o var 52cm. Jag återkommer med förlossnings historien. Kan dock säga att han äter sover o växer precis som han ska! ...

Av Ann Lundgren - 20 juli 2012 17:36

Ja idag är jag i v.39+3. Det menas med att bäbis är färdig o välkommen ut när som hellst nu. Magen e nu enligt mvcs kurva 35. o med Frej var ja 33. Har gått upp ca 7 kg. o med frej gick ja upp 15kg... Jo några lätta förvärkar har jag haft, massa sa...

Av Ann Lundgren - 12 juni 2012 13:52

Helgen var helt underbar!!! Vi var barnlediga och for till stenungsundsbaden. 4 varma pooler, god mat o dryck, Underbart sällskap! O endel sömn!!! Fredagen anlände vi i stenungsund o min älskade far o styvmor hämtade Frej o ja fick sååå ont i mag...

Ovido - Quiz & Flashcards